Victorie cup Alkmaar

Wow, ik moet gewoon even met jullie delen wat er gebeurd is! Op 6 april deed ik mee aan de Victorie Cup in Alkmaar, en guess what? Ik ben eerste geworden in de basic novice categorie!

Het was echt supergaaf omdat dit mijn laatste keer was dat ik meedeed in de basic novice categorie. Het voelde als een mega hoogtepunt om op deze manier afscheid te nemen. De wedstrijd was echt heel spannend en er waren veel andere goede schaatsers, maar ik heb keihard mijn best gedaan en het is me gelukt om als winnaar uit de bus te komen!

Het was echt een emotioneel momentje voor mij omdat ik terugdacht aan alle trainingen en de moeilijke momenten die ik heb gehad sinds ik begon met kunstschaatsen. Maar doorzetten loont echt, en deze overwinning is een teken dat al dat harde werk niet voor niets is geweest.

Ik wil echt mijn trainers, familie en vrienden bedanken voor alle steun die ze me hebben gegeven. Zonder hen was dit nooit gelukt. En natuurlijk ook een dikke shoutout naar mijn sponsoren, jullie support betekent echt alles voor me!

Hoewel dit mijn laatste wedstrijd was in de basic novice categorie, kijk ik nu al uit naar wat de toekomst gaat brengen. Ik kan niet wachten om nieuwe uitdagingen aan te gaan en nog beter te worden in het kunstschaatsen!

Dankjewel aan iedereen die me heeft gesteund, jullie zijn geweldig!

Liefs,

Tags:

Sharing is caring:

Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

2019