Sponsor me!

Jouw steun helpt me mijn droom te verwezenlijken.

Help de 13-jarige Summer Wijkhuizen haar passie voor kunstschaatsen te vervullen! Als opkomend talent is Summer recentelijk toegelaten tot Stichting Kunstrijden Nederland, een grote mijlpaal in haar schaatscarrière. Met meerdere podiumplaatsen in haar nieuwe categorie, Advanced Novice, heeft Summer al laten zien wat ze kan. Maar om haar dromen waar te maken, heeft ze jouw hulp nodig.

Om op topniveau te presteren, heeft Summer een uitgebreid trainingsprogramma nodig, waaronder off-ice training, on-ice training, balletlessen, fysiotherapie en choreografielessen. Met jouw steun kunnen we Summer voorbereiden op het komende seizoen en haar helpen om haar potentieel volledig te benutten.

Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan Summer’s reis naar succes op het ijs. Laten we samen haar droom waarmaken en haar ondersteunen terwijl ze zich klaarstoomt voor een seizoen vol uitdagingen en triomfen!

Doe vandaag nog een bijdrage en help Summer schitteren op het ijs! ✨

 

Je zult wel denken, ik ken je niet of ik ken je maar vaag, dat kan kloppen, alsnog dacht ik wel aan jouw bedrijf en misschien kan je dit wel gebruiken. Ik ben namelijk op zoek naar sponsors voor deze uitdaging. Mijn vraag is dan ook of jij als bedrijf of Particulier mij zou willen sponsoren. Wat ik er voor terug doe is via sociale media het logo/naam promotie van je bedrijf, verslag uit brengen waar het geld voor gebruik wordt en natuurlijk verslag uitbrengen wat ik allemaal doe. Het kan gaan om bedragen van €20.- tot €….. voor logo en naams vermelding natuurlijk kun je ook anoniem of kleinere bedragen sponseren. Hopelijk wil je mij hiermee helpen en help ik jouw bedrijf! Wil jij mij op een andere manier sponsoren? Neem dan contact met mij op info@summerwijkhuizen.com

Challenge Cup/NK

Het NK/Challenge Cup was een reis vol uitdagingen, leermomenten en bovenal veel plezier. Hoewel ik dit jaar geen

Verder lezen

Skye

Get fresh updates about my life in your inbox
Instagram
Categories

Turpis egestas pretium aenean pharetra magna ac placerat vestibulum lectus mauris ultrices eros in cursus turpis massa tincidunt dui ut

Volg me

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

2019