SKN – Stichting Kunstrijden Nederland

Ik wil graag een update met jullie delen over mijn kunstschaatsavontuur na de Challenge Cup. Tijdens dit evenement kwam Sjoukje Dijkstra naar me toe en deed ze me een onverwachte en opwindende aanbieding: ze wilde me graag verwelkomen bij SKN (Stichting Kunstrijden Nederland).

Voor mij was dit echt een ongelooflijk moment. Sjoukje Dijkstra, een legendarische naam in de kunstschaatswereld, die persoonlijk naar mij toe kwam en me vertelde dat ze me graag wilde hebben bij SKN – het voelde als een droom die uitkwam!

SKN is een organisatie die zich toelegt op het bevorderen en ontwikkelen van kunstschaatstalent in Nederland. Het is een eer om uitgenodigd te worden om deel uit te maken van zo’n prestigieuze en gerespecteerde organisatie.

Onlangs vond het eerste SKN-kamp plaats eind maart. Ik kan met trots zeggen dat ik het erg naar mijn zin heb gehad en veel heb geleerd tijdens dit kamp. Het was geweldig om te trainen met de andere meiden van SKN en om deel uit te maken van een gemeenschap van toegewijde en getalenteerde kunstschaatsers.

Dit nieuwe begin bij SKN voelt als een kans om verder te groeien en mijn potentieel als kunstschaatser te benutten. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze kans en kan niet wachten om te zien waar deze nieuwe reis me naartoe zal leiden.

Ik wil graag Sjoukje Dijkstra en Joan Haanappel bedanken voor haar vertrouwen in mij en voor deze geweldige kans. Ik zal er alles aan doen om haar en SKN trots te maken.

Tags:

Sharing is caring:

Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

2019