Hasselt, België en Hoorn in 1 weekend

Ik wil graag mijn  ervaringen delen van mijn recente wedstrijden in Hasselt, België en Hoorn, Nederland. Helaas kon mijn eigen coach van DFS Alkmaar niet mee naar Hasselt, maar gelukkig mocht ik deelnemen met de club MSB uit Breda. Het was een weekend vol uitdagingen, verrassingen en persoonlijke records!

Op 2 en 3 februari reisden we naar Hasselt voor de wedstrijd. Het voelde een beetje vreemd om zonder mijn gebruikelijke coach te zijn, maar met de steun van de club MSB voelde ik me toch op mijn gemak. Tijdens de wedstrijd behaalde ik een mooie 4e plaats, wat ik als een geweldige prestatie beschouwde gezien de omstandigheden.

Bij mijn korte kur behaalde ik een persoonlijk record van 31,40 punten, wat me echt trots maakte! Het was geweldig om te zien dat mijn harde werk en toewijding vruchten afwierpen.

Maar het weekend was nog niet voorbij! Op 4 februari had ik nog een wedstrijd in Hoorn. En raad eens? Daar werd ik eerste en behaalde ik een nieuw persoonlijk record voor mijn lange kur, met 59,32 punten! Het was een ongelooflijke prestatie die me deed glunderen van trots.

Ik wil de club MSB uit Breda bedanken voor hun steun en begeleiding tijdens mijn tijd in Hasselt. Ook wil ik mijn eigen club DFS Alkmaar bedanken, ondanks dat mijn coach er niet kon zijn, voor hun voortdurende steun en motivatie.

Dit weekend heeft me laten zien dat met doorzettingsvermogen en steun van anderen alles mogelijk is. Ik kijk uit naar meer spannende wedstrijden en nieuwe uitdagingen in de toekomst!

Tot snel,

Tags:

Sharing is caring:

Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

2019